For Claus Holm handler det hele om kjærlighet til smaken og til hverdagen. Han ønsker å skape en lyst til hverdagen og lyst til livet gjennom store smaksopplevelser.
I arbeidet med smaksutvikling og smaksoptimering, søker Claus Holm kompromissløst de sprøeste grønnsaker, det møreste kjøttet og det beste kjøkkenverktøyet.
Hans pasjon for den gode mat og den gode opplevelse i kjøkkenet er tydelig, og han mener, at det er på tide, at kokkeboblen sprenges, og at kokkene hjelper til med å gjøre en forskjell for forbrukerne: ”Sammen kan og skal vi gjøre en forskjell, og jeg starter gjerne med å løfte min del av ansvaret. Vi skal skape trygghet for forbrukerne, når de handler – både når det gjelder råvarer, og når det gjelder det kjøkkenutstyr, råvarene skal tilberedes i. Vi skal gjøre oss umake, og vi skal ikke love mer, enn vi kan holde – og vi skal holde det, vi lover.”