Claus Holm er bosatt i Svendborg på den danske øya Fyn, med sin kone Anne. Han elsker Fyn og er begeistret over naturen og områdets store utvalg av små produsenter, som beriker grytene med friske råvarer.
Etter endt kokkeutdannelse kom startskuddet til et travelt og allsidig liv som smaksutvikler og kokk. I ettertid har han hatt en årrekke med erfaringer fra restaurasjonslivet men også som næringsdrivende og ansatt i både inn- og utland, foredragsholder, forfatter og kokk på morgen-TV i Danmark.
Dessuten er Claus Holm en viktig del av danske COOP’s prosjekt ’Sammen om bedre mat’, som har fokus på å bygge en bro mellom produsent og forbrukerne, med et mål om å bringe smaken i øyenhøyde.
Claus Holm har alltid jobbet med mat, og den ro og den glede han finner ved å arbeide med friske råvarer, oppskrifter, godt kjøkkenutstyr og smaksutvikling i sitt kjøkkenverksted, gir ham daglig bekreftelse i, at han er på det rette sted: ”Jeg er kokk, smaksutvikler og foredragsholder – og et menneske med trang til å gjøre en forskjell. I mitt kjøkken kan alt la seg gjøre.”